"NEFES YER EKSİ İKİ" FİLMİ GÖKSUN'DA İZLEYİCİYLE BULUŞTU
2024-01-22
Belediyemiz, Kültür-Sanat etkinlikleri kapsamında, 1993 yılında Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin zorlu ve çetin şartlarında bölücü terör örgütüne karşı bir vatan mücadelesi için kesişen hikayeleri konu alan “Nefes-Yer Eksi İki” isimli Sinema Filmini hemşehrilerimizle buluşturduk.

Hamasetten uzak, acı ama gerçekçi bir üslupla ele alınan Nefes: Yer Eksi İki filmi, 1993 yılında iki bin metre yükseklikteki bir karakolun komutanı olan, sert emir komuta yönetimi, pratik zekası ve adil tavırlarıyla astları ve üstleri tarafından sevilen Tayfun Yüzbaşı’nın zorlu coğrafyada herkes için güvenli bir ortam oluşturma amacını ve terörle mücadelede görev alanların nasıl ve ne şartlar altında canlarını feda ettiklerini, kahramanlık, dostluk, adanmışlık, vefa ve arada kalmışlık gibi duyguları yoğun bir şekilde anlatıyor.

Belediyemiz Kültür Merkezinde hemşehrilerimize gösterime sunduğumuz yoğun ilgi gören “Nefes-Yer Eksi İki” sinema filmini, İlçe Kaymakamımız Ömer Faruk Duman, Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın, Kamu Kurum Amirleri, Belediye Meclis Üyelerimiz ve Siyasi Parti Temsilcileri hemşehrilerimizle birlikte izlediler.

Tüm Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle Anıyoruz.