BAŞKAN CÜCE'YE ANLAMLI HEDİYE
2024-10-09
İlçemiz Kaleboynu Mahallesi'nden hemşehrimiz Duygu Akçal, Doğu Türkistan’da Uygur Türklerine yapılan zulüm ve Filistin'de yaşanan olayları sosyal medya ve haberlerden takip ederek yapılan zulme sessiz kalmamak için Gazze'de saldırıya uğrayan çocukları, kadınları ve Uygur Türklerine karşı yapılan zulüm ve baskıları resmettiği portre çalışmasını Belediye Başkanımız Selim Cüce’yi makamında ziyaret ederek takdim etti.
Bu zulme ve soykırıma karşı inançlı Filistin halkının duruşunu resmeden hemşehrimiz Akçal’a bu anlamlı çalışmasından dolayı teşekkür eden Başkan Cüce Türk Halkının Filistin’e verdiği öneme vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı; “Filistin sadece coğrafi bir mesele değil aynı zamanda imani meseledir. Filistin’in bağımsızlık mücadeledesini her şartta, her koşulda savunmaya devam edeceğiz, Filistin’de yaşanan zulümler inşallah Müslümanların zaferi ile son bulacaktır.” dedi.