BAŞKAN CÜCE, 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ ANMA PROGRAMINA KATILDI
2024-09-19
İlçemizde 19 Eylül Gaziler günü münasebetiyle çelenk sunma ve anma töreni düzenlendi.
Törene İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Duman, Yüzbaşı Ufuk Tan Keleş Belediye Başkanımız Selim Cüce, İlçe Siyasi Parti Temsilcileri ile birlikte kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan daire amirleri ve vatandaşlar katılım sağladı.
Tören Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye çelenklerinin sunulması ile başladı. Ardından başta devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere tüm Gazilerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma ile devam etti.
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları başta olmak üzere Gazilerimizi minnetle anıyor, tüm Gazi ve şehitlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.