BAŞKAN CÜCE 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ PROGRAMINA KATILDI
2024-10-18
19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Kalepark Sosyal Tesislerde kahvaltı programı düzenlendi.

Programa, Kaymakam Ömer Faruk Duman, Belediye Başkanımız Selim Cüce, Siyasi Parti Temsilcileri, Kamu Kurum Amirleri ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Başkan Cüce yaptığı konuşmada, muhtarlarımızın mahallelere ve hemşehrilerimize verdikleri hizmetlerdeki önemine dikkat çekerek; "Mahallelerimize değer katan, Yerel Yönetimlerin Temel Taşı, hemşehrilerimize hizmet götürme yolunda gece gündüz demeden birlikte emek sarf ettiğimiz değerli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum," dedi.

Programda Kaymakam Duman ve Başkan Cüce, Muhtarlarla İlçemizdeki hizmetler ve mahallelerin sorunlarına yönelik istişarelerde bulundu.

Program, Başkan Cüce’nin kıymetli Muhtarlarımıza, günün anlam ve önemine binaen hediyelerini takdim etmesi ile son buldu.