Göksun Belediyesi, kendi öz kaynaklarıyla satın aldığı 4 adet yeni damperli kamyonu bugün düzenlenen törenle teslim aldı. Deprem sonrası artan hizmet ihtiyacına cevap vermek amacıyla alınan araçlar, ilgili birimlere sevk edilerek hizmete sunuldu.
Araç teslim töreni, belediye bahçesinde gerçekleştirildi. Törene Belediye Başkanı Selim Cüce’nin yanı sıra belediye meclis üyeleri, birim amirleri ve belediye personelleri katıldı. Dualarla başlayan törende konuşan Başkan Cüce, yeni araçların ilçeye hayırlı olmasını dileyerek şu ifadeleri kullandı:
“Deprem sonrası ilçemizin yeniden inşasında hizmetlerin aksamaması için daha tonajlı ve modern araçlara ihtiyaç vardı. Belediyemizin uyguladığı mali disiplin ve tasarruf politikaları sayesinde, öz kaynaklarımızla bu kamyonları alarak araç filomuzu güçlendirdik. Artık hemşehrilerimize daha hızlı ve etkin hizmet sunabileceğiz. İlçemiz için gece gündüz emek veren kıymetli meclis üyelerimize, birim amirlerimize ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”
Başkan Cüce, konuşmasının sonunda Göksun halkına da seslenerek, "Kıymetli hemşehrilerimden biraz daha sabır istiyorum. Çok güzel işler yapacağız. Şu anda sahada aktif bir ş