Haberler
AİGEY CUMHURİYETİ'NİN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARINA ATALAR VE CANBOLAT KATILDI
2024-10-09

Adigey Cumhuriyeti’nin kuruluş yıldönümü kutlamaları, başkent Maykop’ta geniş katılımla gerçekleşti. Göksun’u temsilen Belediye Meclis Üyesi Ali Onur Canbolat, bu önemli etkinliğe katılım sağladı. Festival, Adigey’in sosyal, kültürel ve turistik yönlerinin tanıtılmasını amaçlayarak büyük bir coşkuyla kutlandı.

Kafkasya’nın geleneksel oyunlarının sergilendiği ve yöresel lezzetlerin ikram edildiği festivalde, halk kültürü ve kardeşlik duyguları ön plandaydı. Adigey Cumhurbaşkanı Murat Kumpilo, bakanlar, üst düzey bürokratlar ve Kafkas derneklerinin temsilcilerinin yanı sıra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Atalar ve Tokat Belediye Başkan Vekili de organizasyonda yer aldı.

Göksun Belediye Meclis Üyesi Ali Onur Canbolat, festival boyunca çeşitli etkinliklere katılarak Göksun adına temsil görevini başarıyla yerine getirdi. Adigey Cumhurbaşkanı ve organizasyonda yer alan komite üyelerine Göksun halkı ve Belediye Başkanı Selim Cüce’nin muhabbetlerini bildirerek teşekkürlerini sundu.