23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINDA KOLTUĞUMUZU 3. SINIF ÖĞRENCİSİ EBRAR DURNA'YA DEVRETTİK
2025-04-23
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık koltuğumuzu Atatürk İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Ebrar Durna’ya devrettik. Başkan Ebrar Durna , Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e şükranlarını sunduktan sonra çocuk parklarının yenilenmesi ve daha fazla etkinlik talebinde bulundu.
Birim amirlerimiz, taleplerini not alarak en kısa sürede hayata geçireceklerini belirtti.
Ben de bu anlamlı günde, çocuklarımızın geleceğimizin teminatı olduğunu vurgulamak isterim. 23 Nisan, Atatürk’ün çocuklara verdiği değerin simgesidir.
Başta Atatürk ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, çocuklarımızın bayramını kutluyorum. Öğrencilerinden emeklerini esirgemeyen Okul Müdürü Latif Kula,sınıf öğretmeni Kemal Yağmur ve Durna ailesine de teşekkürlerimi iletiyorum