GÖKSUN BELEDİYESİ SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

YAYIN TARİHİ: 9.6.2020

Göksun Belediyesi ilçede hava şartlarının mevsim normallerine dönmesi ve kontrollü sosyal hayatın başlamasının ardından çalışmalarına hız verdi. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe merkezinde doğal gaz çalışması tamamlanan cadde ve sokaklarda sıcak asfalt çalışmasına başladı.

Bahçelievler mahallesinde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın, çalışmalara büyük bir hızla devam edip, yayla kenti Göksun’u hızla geliştirmeye gayret edeceklerini söyledi.

Göksun Belediyesi olarak yaz kış, gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Aydın, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Bahçelievler mahallemiz süratle gelişen bir mahallemiz. Çalışmalarına geçen yıl başlanan doğal gaz şebeke çalışmalarının tamamlandığı Akmazlar parkı civarında eksik kalan yolları tamamlamaya gayret ediyoruz. Her alanda planlamalarımız doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor. Kırsal mahallelerde stabilize çalışmalarımız, merkezde doğal gaz, sıcak asfalt ve imar çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah bunun arkasından kentsel dönüşüme devam edeceğiz. Malumunuz olduğu üzere ülkemizde koronavirüs ile ilgili mücadeleden dolayı belediye hizmetlerimiz biraz rölantide kalmıştı ama yeniden çalışmalara hızla vererek kaldığımız yerden devam ediyoruz.”

Tüm Göksun halkına sağladığı destekten dolayı teşekkür ettiğini dile getiren Başkan Aydın, “Gerek belediye hizmet binamızın gerekse önünden geçen Göksu çayına kanal yapımında çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı göstermiş oldukları tahammül ve sabra çok çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun. Ayrıca diğer hizmetlerimiz de bize destek olan Göksun’umuzun tüm sivil inisiyatifine ve kamu görevlilerine de şükranlarımı arz ediyorum. Durmak yok Allah'ın izniyle her şartta hizmete edeceğiz” dedi.