BAŞKAN AYDIN, 10 OCAKTA GAZETECİLERİ ZİYARET ETTİ

YAYIN TARİHİ: 11.1.2020

Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçemizde yayın yapan Yayla Göksun Gazetesi ile Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Gazeteciler Cemiyetlerini ziyaret etti.

Başkan Aydın, ilk olarak Yayla Göksun Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nuh Ural ve Muhabir Adem Kişi ile bir araya gelerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günlerini kutladı. Ural ve Kişi ile bir süre sohbet ederek Göksun’un genel durumu ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

-ABYB Kahramanmaraş Şubesini Ziyaret

Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Gazeteciler Cemiyetlerini ziyaret eden Başkan Aydın, ilk olarak Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Kahramanmaraş Şubesinde Şube Başkanı Ebru Sema Akkurt ve üyeleri ile bir araya gelerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günlerini kutladı.

Başkan Aydın'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Şube Başkanı Ebru Sema Akkurt, tüm üyeleri adına Başkan Aydın'a teşekkür etti.

-AGC Kahramanmaraş Şubesini Ziyaret

Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Kahramanmaraş Şubesini ziyaret eden Başkan Aydın, Şube Başkanı İbrahim Baykut ve üyelerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günlerini kutladı.

Başkan Aydın'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Şube Başkanı İbrahim Baykut, tüm üyeleri adına Başkan Aydın'a teşekkür etti.

-KBGC Ziyareti

Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyetini (KBGC) ziyaret eden Başkan Aydın, Cemiyet Başkanı Arslan Deveboynu ve üyelerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günlerini kutladı.

Başkan Aydın'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Cemiyet Başkanı Arslan Deveboynu, tüm üyeleri adına Başkan Aydın'a teşekkür etti.

-KGC Ziyareti

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyetini (KGC) ziyaret eden Başkan Aydın, Cemiyet Başkanı Sermet Çuhadar ve üyelerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günlerini kutladı.

Başkan Aydın'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Cemiyet Başkanı Sermet Çuhadar, tüm üyeleri adına Başkan Aydın'a teşekkür etti.