BAŞKAN AYDIN, BETÜL'ÜN BİR TALEBİNİ DAHA YERİNE GETİRDİ

YAYIN TARİHİ: 09.01.2020

Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın, 3 Aralık 2019 günü akşam saatlerinde sosyal medya hesabına gelen mesajla Tombak Mahallesinde ziyaret ettiği Betül Sağır'ın bir talebini daha yerine getirdi.

Başkan Aydın, ziyarette Betül ile yakından ilgilenmiş hastalığı, tedavi durumu ve günlük aktiviteleri hakkında bilgiler almış, taleplerinin yerine getirilmesi için de ilgili personellere talimat vermişti.

Başkan Aydın’ın talimat üzerine harekete geçen Göksun Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi, Betül Sağır’ın akülü tekerlekli sandalye talebini karşılamak üzere gerekli muayenesini yaptırarak sağlık kurulu raporunu aldı. Göksun Belediyesi ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Betül Sağır, akülü tekerlekli sandalyesine kavuştu.

-“Bir mesajın bu kadar etkili olacağını hiç tahmin etmemiştim”

Akülü tekerlekli sandalyesine kavuşan Betül Sağır, “Çok mutluyum. Bir mesajın bu kadar etkili olacağını hiç tahmin etmemiştim. Mesajıma anında karşılık vererek ziyaretime gelen, sonrasında talebimi karşılamak için personellerini görevlendiren Göksun Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın’a ve bana bu akülü sandalyeyi gönderen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e çok teşekkür ediyorum.” dedi.

-Süreç Nasıl Başlamıştı

Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın’ın, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yaptığı ziyaretleri sosyal medyadan takip eden Betül Sağır, sosyal medya hesabından Başkan Aydın’a, “İyi akşamlar Hüseyin Bey engelli ziyaretine gitmişsiniz ama bana gelen hiç kimse yok neden acaba, beni niye ziyaret eden yok” şeklinde mesaj göndermişti. Mesajı alan Başkan Aydın, akşam saatlerinde beraberinde Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Betül Sağır'ı Tombak Mahallesindeki evinde ziyaret etmişti.