KSÜ REKTÖRÜ CAN, BAŞKAN AYDIN’I ZİYARET ETTİ

YAYIN TARİHİ: 24.10.2019

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, beraberinde Rektör Yardımcıları ve Yüksel Okul Müdürleri ile birlikte Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın’ı ziyaret etti.

Başkan Aydın, Rektör Can ve beraberindekilere Göksun Meslek Yüksek Okulu ile Göksun Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu kampüsünün genişletilmesi ile ilgili alternatif alanlar ve imar planı hakkında bilgiler verdi. Konuyla ilgili fikir alışverişinde bulunan Rektör Can ve Başkan Aydın, daha geniş zamanda yerinde inceleme ve değerlendirmeyi kararlaştırdılar.

Göksun Belediyesinin yeni hizmet binası inşaatını gezerek Başkan Aydın’dan bilgiler alan Rektör Can, “İnşaatı bitmek üzere olan belediye binamız, bir şehir belediye binasına yakışır ihtişamda, detayda olmuş” dedi.

KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Bu gün belediye başkanımız ziyaret ederek tekraren hayırlı olsun dileklerimizi ifade ettik. Göksun’da gerçekten çok güzel hizmetleri gördük. İnşaatı devam eden ve bitmekte olan belediye binasını gezme imkanını bulduk. Gerçekten Göksun’da tamamlanmak üzere olan binamız, bir şehir belediye binasına yakışır ihtişamda, detayda olmuş. Burada memleketimize, aziz milletimize ve Göksun’a hizmetler üretilecek. Bizi ağırladığı için Göksun Belediye Başkanımıza, meslek yüksekokulu müdürlerimize ve hocalarımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.”

- Başkan Aydın: “Geleceğimizin eğitim olduğunu biliyoruz”

Bilimsel ve teknolojik çalışmaların yapıldığı öğretim yerlerin ülkemizin birliği, bütünlüğü ve kalkınmasında önemli rol oynadığına işaret eden Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Biz geleceğimizin eğitim olduğunu biliyoruz. Bundan dolayı da eğitimin her kademesindeki eğitimcilere işlerini kolaylaştırma noktasında elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya devam ediyoruz. Biz yerel yönetim olarak klasik belediyeciliğin ötesinde modern anlayışta ve ülkemizin birliği, bütünlüğü ve kalkınmasında en önemli rol oynayan bilimsel ve teknolojik çalışmaların yapıldığı öğretim yerlerinde çok iyi hizmetlerin verilmesi gerektiğini biliyoruz. Bundan dolayı da elimizden gelen gayreti göstereceğiz inşallah. Göksun’daki yüksekokullarımızın birimleri günden güne daha da kendini geliştiriyor. Öğrencilerimize daha güzel eğitim verme imkanı sunuyorlar. Biz de yerel yönetim olarak onların fiziki anlamdaki eksikliklerini tamamlama ve onlarla diyaloglarımızı daha da güçlendirme noktasını gayet ediyoruz.