ÜNAL, İLÇEMİZDE MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

YAYIN TARİHİ: 28.8.2019

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal, ilçemizi ziyaret ederek Mahalle Muhtarlarıyla istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı.

Ünal, Alparslan Türkeş Mesire Alanında belediyemizin ev sahipliğinde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, dünyada güç dengesinin değiştiğini ve kaçınılmaz olan bu değişimin Avrupa'nın önde gelen ülkeleri tarafından da yavaş yavaş kabul edildiğini söyledi.

Ortaya çıkan yeni güçlerden birinin de Türkiye olduğunu vurgulayan Ünal, bundan hiç kimsenin şüphesi olmadığını ifade etti. Türkiye'nin yeni güç olmasının mimarının, önderinin Recep Tayyip Erdoğan olduğunu dile getiren Ünal, içeride bazı kafaların bunu kabul etmediğini ve Erdoğan düşmanlığı yaptığını belirtti.

Siyasetin ve hizmetin ülke için yapılması gerektiğini vurgulayan Ünal, şunları kaydetti:

“Siyaset ülke için, mahalle için, ilçe için, il için yapılır. Siyasetin amacı hizmet üretmektir, değer üretmektir. Ülkeyi ayağa kaldırmak için gece gündüz çalışmaktır. Bunların yaptığına baktığınızda ne görüyorsunuz salt bir AK Parti düşmanlığı ve Tayyip Erdoğan düşmanlığı görüyorsunuz. Ve siz mahallenizde, ilçenizde bunu görüyor ve bunun ne anlama geldiğini görüyorsunuz. Biz 17 yıldan beri sizler şahitsiniz ya bu ülkeye hizmet etmek ve bunun için yarışmaktan başka ne yaptık. 17 yıldır hizmetten başka derdimiz olmadı. Yolu nasıl yaparız, suyu nasıl getiririz, ilçelerimizi, mahallelerimizi ve illerimizi nasıl ayağa kaldırırız. Bunun mücadelesini veriyoruz. Ve elhamdülillah 17 senede çok önemli gelişmeler kaydettik.”

Açılış konuşmasını AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül’ün yaptığı toplantıda, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debğici ve Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın’da birer konuşma yaptı.

Ünal, konuşmaların ardından muhtarların istek ve taleplerini dinledi. Daha önce büyükşehir ve Göksun Belediyesi ile parti teşkilatları tarafından alınan talep dosyalarının incelenip ilgili birimlere aktarılacağını belirten Ünal, önümüzdeki dört yıl içinde tüm taleplerin öncelik sıralamasına göre yerine getirileceğini kaydetti.

Toplantıya, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir, İmran Kılıç ve Mehmet Cihat Sezal, Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül ile parti teşkilatı, mahalle muhtarları ve belediyelerin ilgili birim amirleri katıldı.