GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÜNAL’DAN BAŞKAN AYDIN’A ZİYARET

YAYIN TARİHİ: 19.7.2019

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, beraberinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve partililer ile birlikte Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın’ı ziyaret etti.

Ziyarette, İlçe Kaymakamı Ejder Demir, Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Akgül, MHP İlçe Başkanı Fatih Üstün, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer tarafından karşılanan Genel Başkan Yardımcısı Ünal, ilk olarak Göksun Belediyesi Yeni Hizmet Binasını inceledi. Bina ve peyzaj çalışması hakkında bilgiler alan Ünal, tarihi dokuya uygun olarak ilçeye kazandırdığı hizmet binası için Başkan Aydın’a teşekkür etti.

Daha sonra Alparslan Türkeş Mesire Alanı, Millet Bahçesi, Parklar ve Aqua Park hakkında Başkan Aydın’dan bilgiler alan Ünal, önemli bir kavşak noktasında yer alan Göksun’un Yayla ve Kış Turizmi alanında geliştirilmesi için Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile ortak proje yürütülmesi gerektiğini söyledi. Doğru projelerin uygulanması halinde Göksun’un önemli turizm merkezlerinden biri haline geleceğine işaret eden Ünal, bu konuda gerekli olan her türlü desteği sağlayacağını belirtti.

Genel Başkan Yardımcısı Ünal ve beraberindeki heyete gerçekleştirdiği projeler ile yeni dönem için planlanan projeler hakkında harita ve görüntüler eşliğinde bilgiler veren Başkan Aydın, özellikle Doğal Gaz Projesinin hızlandırılması için Ünal’dan destek istedi.

Ünal, daha sonra Göksun Belediye İş Merkezi alanında incelemelerde bulunarak, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından burada yapılması planlanan Millet Bahçesi ve Millet Konağı projesi hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’den bilgiler aldı.