GÖKSUN 15 TEMMUZ ANMA PROGRAMINDA OMUZ OMUZA

YAYIN TARİHİ: 15.7.2019

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü etkinlikleri tüm yurtta olduğu gibi İlçemizde de çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü etkinlikleri kapsamındaki, 15 Temmuz Milli Birlik Yürüyüşü İlçe protokolüyle birlikte kahraman hemşehrilerimizin omuz omuza vermesiyle yapıldı. Hükümet Konağı önünden Türk Bayrakları açılarak başlayan yürüyüş, Cumhuriyet Caddesi, Ayhan Taner Ekici Bulvarı ve Yolçatı Kavşağı güzergahından devam ederek 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında sonra erdi.

Üç yıl önce, FETÖ ve mensubu asker kılıklı teröristlerinin tarihin gördüğü en alçak kalkışmasının ve ihanetinin, Kahraman Türk Milleti tarafından bastırıldığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında devam etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan anma programı, Sala okunması, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dua ile devam etti.

Anma programında, İlçe Kaymakamı Ejder Demir, Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın birer konuşma yaparak, o karanlık gecenin nasıl destana döndüğünü anlattılar.

15 Temmuz 2016 gecesinde liderinin çağrısı ile meydanlara inerek şanlı direnişe destek olan kahraman hemşehrilerimiz aynı ruhla 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında nöbet tuttular.

Etkinliklere, İlçe Kaymakamı Ejder Demir, Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Akgül, MHP İlçe Başkanı Fatih Üstün, Kamu Kurum Amirleri, STK Başkanları ve kahraman hemşehrilerimiz katıldı.

#15TemmuzDestanı