BAŞKAN AYDIN, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'NI KUTLADI

YAYIN TARİHİ: 28.8.2018

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Coşkun Aydın, 30 Ağustos Zaferi’nin 96’ncı yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Aydın, 30 Ağustos Zaferinin, ülkesi parçalanarak esaret altına alınmak istenen Türk Milletinin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış şanlı bir zafer olduğunu belirtti.

Türk Milletinin 1071'de Malazgirt'ten başlattığı şanlı yürüyüşü sonlandırmak ve Anadolu’dan atmak isteyen devletlerin 1914 yılında başlattıkları savaşın değişik isim ve yöntemlerle devam ettiğine işaret eden Başkan Aydın, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türk Milletinin 1071'de Malazgirt'ten başlattığı şanlı yürüyüşü sonlandırmak ve Anadolu’dan atmak için 1914 yılında başlattıkları savaşı değişik isim ve yöntemlerle devam ettirenler bilmelidir ki, Çanakkale'de, Kahramanmaraş’ta, Dumlupınar’da, Sakarya’da, İstiklal Harbinde, 15 Temmuzda olduğu gibi bu gün de ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, birliğine ve dirliğine yönelik hain saldırılara karşı, aziz milletimiz, geçmişinden aldığı ilhamla, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde, hür ve bağımsız yaşama azim ve kararlılığını ilelebet sürdürecektir.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın ardından tüm imkansızlıklara rağmen türlü zorlukları aşarak kurduğumuz Cumhuriyetimizi, birlik ve beraberlik içinde, bin yıldan bu yana sürdürdüğümüz kardeşlik ruhuyla daha da yüceltmek ve güçlendirmek temel sorumluluğumuzdur. Her yönden lider ve dünyada gelişmiş ülkeler düzeyini aşmak için devlet başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Haftamızı kutlar, Sultan Alparslan ve Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum.”