BAŞKAN AYDIN STK BAŞKANLARI İLE BİRARAYA GELDİ

YAYIN TARİHİ: 11.04.2018

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Coşkun Aydın, ilçede faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Başkanları ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı.

Başkan Aydın, yapılan istişare ve değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada, Göksun’u en hızlı şekilde daha müreffeh bir yapıya kavuşturmak için toplumun çeşitli kesimlerini temsil eden STK Başkanlarının görüş ve önerilerinin önemli olduğunu söyledi.

İki aşamalı olarak yapılan toplantının birinci bölümünde göreve geldiği 30 Mart 2014 tarihinden bugüne kadar hayata geçirmiş olduğu proje ve hizmetler ile eğitim, sosyal ve kültürel faaliyetler hakkında bilgilendirme yapan Başkan Aydın, “Belediye başkan adaylığımız sürecinde 5 yıl içinde yapmayı vadettiğimiz projeleri kitapçık olarak kamuoyuna sunmuştuk. Allah’a şükürler olsun geride kalan 4 yıllık süreçte bu projelerin yüzden 85’den fazlasını hayata geçirme başarısı gösterdik. Bunların yanında proje kitapçığımızda olmayan birçok proje ile eğitim, sosyal ve kültürel faaliyeti de gerçekleştirmek suretiyle halkımızın hizmetine sunduk. Diğer yandan uyguladığımız mali disiplin ve kamu kaynaklarını etkin ve verimli kullanma politikası ile hem devraldığımız borcun büyük bir kısmını ödedik, hem de bütçemizi önemli oranında büyüttük” dedi.

Belediye hizmet binasının inşaat çalışmalarının başladığını belirten Başkan Aydın, toplantının ikinci aşamasında ise STK temsilcilerinin ilçe halkındaki görüşleri ile belediyeden talep ve önerilerini dinledi.