BAŞKAN AYDIN, MUHTARLARLA BÜYÜKŞEHİRİ ZİYARET ETTİ

YAYIN TARİHİ: 23.3.2018

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Coşkun Aydın, AK Parti Göksun İlçe Başkanı Sayın Ufuk Ünal ve Mahalle Muhtarları ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatih Mehmet Erkoç’u ziyaret etti.

Başkan Aydın ve beraberindeki heyet ilk olarak, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya katıldı. Buradaki toplantıda, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Adnan Alagöz, Fen İşleri Dairesi Başkanı Onur Erdi, KASKİ Genel Müdür Yardımcısı Çetin Hurşitoğlu, Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Muzaffer Türk, Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürü Sefa Kırmacı, mahalle muhtarlarımızın sıra ile söz alarak mahallelerindeki dile getirdikleri sıkıntılar tek tek not edilerek kayıt altına alındılar.

Toplantının ardından Başkan Aydın ve beraberindeki heyet, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatih Mehmet Erkoç’u makamında ziyaret ederek toplantıyla ilgili  istişare ve değerlendirmede bulundular.

Yapılan toplantının verimli geçtiğine işaret eden Başkan Aydın, toplantı sonunda yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

“Bugün çok verimli bir toplantı oldu. Daire Başkanları tüm muhtarlarımız tek tek dinleyerek istek ve taleplerini not aldılar. Bunları Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç’a sunarak öncelik sıralamasına göre projelendirilme aşamasında değerlendirecekler. Bölgemizde çok ciddi hizmetler yapılıyor. Bundan dolayı da başta sayın başkanımız olmak üzere tüm daire başkanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Uzun yıllardan beri yapılmayan hizmetler yapılıyor. Tabi halkımız da bu hizmetlerin güzelliğini gördükçe daha fazla istiyor. Tabi bu da güzel bir şey çünkü yapılabileceğine inandıkları için istiyorlar. Biz hem ilçe belediyesi olarak hem de büyükşehir belediyesi olarak halkımızın hizmetinde olmaktan gurur duyuyoruz.”

Fen İşleri Dairesi Başkanı Onur Erdi’de yaptığı açıklamada; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’un talimatları doğrultusunda her hafta Perşembe günleri muhtarlarımızla bir araya gelerek mahallelerindeki sıkıntı ve sorunları dinliyoruz. Bize iletilen sıkıntı ve sorunların çözümü noktasında ilgili birimlerimizi harekete geçirerek sorunları olabildiğince ivedi bir şekilde hallediyoruz” dedi.