GÖKSUN’DAN BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE YARDIM DEVAM EDİYOR

YAYIN TARİHİ: 01.03.2016

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Hayrat Vakfının ortaklaşa düzenledikleri Bayırbucak Türkmenleri’ne yardım kampanyasına Göksun Belediyesinin desteği devam ediyor. Son bir ay içinde 2 tır yardım malzemesini teslim eden Göksun Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü işbirliği ile topladığı 1 tır yardım malzemesini daha Bayırbucak Türkmenleri’ne ulaştırılmak üzere Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine gönderdi.

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, yardım tırının gönderilişinde yaptığı konuşmada, Göksun halkının ve kamu kurumlarının yardım kampanyasına gerekli hassasiyeti göstermelerinin sevindirici olduğunu söyledi.

Göksun olarak 3 tır yardım malzemesi göndermenin mutluluk verici olduğunu ifade eden Başkan Aydın, şunları kaydetti:

“Bayırbucak’taki ve Suriye’deki diğer kardeşlerimize her şeyden önce Rabbimin güç kuvvet vermesini temenni ediyoruz. Bizde bir kardeşleri olarak, kardeşlik duygularımı ve bağlarımı pekiştirmek adına karınca kararınca yardımlarda bulunmayı hedefliyoruz. Rabbim onların gücünü kuvvetini artırsın, düşmanlara fırsat vermesin, birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın inşallah. Bizler ilçe belediyeleri olarak Büyükşehir Belediyemizin ilgili vakıfla yapmış olduğu işbirliğine gerekli desteği sağladık. Bundan dolayı halkımıza gösterdikleri hassasiyet ve yardımseverliklerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum.”

Yardım tırının gönderilişi sırasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Demirtaş ile diğer ilgililerde hazır bulundu.