BAŞKAN AYDIN YILIN BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ

YAYIN TARİHİ: 30.12.2015

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin, Türkiye genelinde 19 ayrı hizmet kategorisinde düzenlediği ‘Yılın Yerel yöneticileri Belirleniyor’ anketinde “Eğitim Dostu Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü.

Başkan Aydın, Kayseri Hacılar Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve toplam 91 belediye başkanının ödül aldığı törende, her alanda yaptığı eğitim faaliyetleri nedeniyle layık görüldüğü “Eğitim Dostu Belediye Başkanı” ödülünü Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Oğuz’un elinden aldı.

Başkan Aydın, ödül töreninde yaptığı konuşmada, Kahramanmaraş’ın en güzel ilçelerden bir tanesi olan Göksun’un, havasıyla, suyuyla, yazıyla, kışıyla doğal yaşamın en güzel olduğu bir ilçe olduğunu söyledi. Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Oğuz, ödül töreninin açılışında yaptığı konuşmada, amaçlarının belediyeler ve belediye çalışanları arasında proje etkileşimi noktasında bir köprü vazifesi görmek ve Türk belediyeciliğine katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Ödül törenine ev sahipliği yapan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ise törende yaptığı konuşmada, Demokrasinin sadece ülke genelinde değil, insanların yaşadığı en küçük mekanlardan büyük şehirlere kadar milli iradenin tecelli etmesi olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardında ödül almaya hak kazanan belediye başkanlarına ödülleri takdim edildi.