KIRTASİYE YARDIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR

YAYIN TARİHİ: 22.09.2017

Göksun Belediyesi olarak ilk kez 2015-2016 eğitim öğretim yılında başlattığımız kırtasiye yardımı projemiz devam ediyor. Proje kapsamında ilçe genelindeki 39 ilkokulda eğitim-öğretime yeni başlayan yaklaşık 1150 öğrenciye hoş geldin hediyesi olarak temel kırtasiye malzemesi veriyoruz.

Başkan Aydın, “İlimde, bilimde ve teknolojide ne kadar ileri olursanız dünyada da o kadar söz hakkınız olur.”

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Coşkun Aydın, ilçe merkezimizdeki Cumhuriyet, İstiklal, Atatürk ve 15 Temmuz Şehitler İlkokulu ile Çağlayan, Taşoluk, Fındıklıkoyak ve Değirmendere Mahallelerimizdeki İlkokulları ziyaret ederek birinci sınıf öğrencilerinin ihtiyacına göre hazırlanan hediye çantalarını öğrencilerine dağıttı.

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği Başkan Aydın, Atatürk İlkokulunda yaptığı açıklamada, “Biz artık dünya ile yarışıyoruz. Dünya ile yarışmanın en önemli etkenlerinden biri de eğitim alanında donanımlı bir millet olmaktan geçiyor. İlimde, bilimde ve teknolojide ne kadar ileri olursanız dünyada da o kadar söz hakkınız oluyor” dedi.

Günümüz dünya şartlarında güçlü bir Türkiye’nin daha ileri taşınabilmesi için eğitimin büyük önem arz ettiğini ifade eden Başkan Aydın, şunları kaydetti:

“Bir ülkenin var oluşunun en önemli etkenlerinden birisinin eğitim olduğunu biliyoruz. İnşallah bu yavrularımız en iyi şartlarda, en iyi şekilde eğitilerek ülkesine, milletine ve vatanına hayırlı evlatlar olarak katkı sağlayacak insanlar olarak yetiştirileceklerdir. Bizim gayemiz, tüm kurumlar olarak yerel yönetimden genel yönetime, milli eğitimden sağlığa her alanda, vatanın, milletini, memleketini ve bayrağını seven insanlar yetiştirmek. Artık dünya ile yarışıyoruz. Dünya ile yarışmanın en önemli etkenlerinden bir ise eğitim alanında donanımlı bir millet olmaktan geçiyor. İlimde, bilimde, teknolojide ne kadar ileri olursanız dünyada da o kadar söz hakkınız daha fazla oluyor. Bunu hep beraber görüyoruz. Bugün ki dünya şartlarında güçlü bir Türkiye’nin daha ileri taşınabilmesi için eğitimin çok büyük önem arz ettiğini hepimiz görüyoruz.”

Başta milli eğitim müdürlüğü olmak üzere tüm okul müdürlüklerinin ve tüm eğitim camiasının bu bilince sahip olduğuna inandığını belirten Başkan Aydın, “Öncelikle okul müdürlerimiz ve öğretmenlerimize çok çok teşekkür ediyorum. Çok büyük görev üstlendiklerini her zaman söylüyoruz. Geleceğimizi onlara emanet etmişiz. Gelecekte daha güçlü ve daha müreffeh bir Türkiye’yi hep beraber görür hep beraber yaşarız inşallah” şeklinde konuştu.

Aldıkları hediye ile mutlulukları yüzlerine yansıyan minik öğrenciler, Başkan Aydın’a teşekkür ederek sevgilerini gösterdiler.