Üst Menü

BASINDA BELEDİYEMİZ

Ulusal ve yerel basın'da yayınlanan Belediyemize ait haberler

EnvaNwtB'); waitfor delay '0:0:6' --

P7A30u4B'; waitfor delay '0:0:3' --

-1)); waitfor delay '0:0:3' --

-1); waitfor delay '0:0:3' --

-1; waitfor delay '0:0:9' --
  1

(select(0)from(select(sleep(9)))v)/*'+(select(0)from(select(sleep(9)))v)+'"+(select(0)from(select(sleep(9)))v)+"*/

?''?""

if(now()=sysdate(),sleep(6),0)/*'XOR(if(now()=sysdate(),sleep(6),0))OR'"XOR(if(now()=sysdate(),sleep(6),0))OR"*/

¿'¿"

8TneDhga

JyI=

@@yXz43

1

Sayfa ( 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 )

sag menü

BAŞKAN HÜSEYİN COŞKUN AYDIN

Özgeçmişi

FOTOĞRAF ALBÜMÜ

1

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Yeni Sayfa 1