Üst Menü

BASINDA BELEDİYEMİZ

Ulusal ve yerel basın'da yayınlanan Belediyemize ait haberler

-1));select pg_sleep(6); --

-1);select pg_sleep(3); --

-1;select pg_sleep(3); --

ztdJsegZ')); waitfor delay '0:0:9' --

eSOx2Pyq'); waitfor delay '0:0:6' --

zQucKeG9'; waitfor delay '0:0:3' --

-1)); waitfor delay '0:0:9' --

-1); waitfor delay '0:0:9' --

-1; waitfor delay '0:0:6' --

1

(select(0)from(select(sleep(3)))v)/*'+(select(0)from(select(sleep(3)))v)+'"+(select(0)from(select(sleep(3)))v)+"*/

1

if(now()=sysdate(),sleep(3),0)/*'XOR(if(now()=sysdate(),sleep(3),0))OR'"XOR(if(now()=sysdate(),sleep(3),0))OR"*/

1

Sayfa ( 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 )

sag menü

BAŞKAN HÜSEYİN COŞKUN AYDIN

Özgeçmişi

FOTOĞRAF ALBÜMÜ

1

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Yeni Sayfa 1